Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 14, 2020

Det är lätt att bli deppad i onödan när man lyssnar på experter som Greta Thunberg och Johan Rockström.

Det varnar regeringens nationella samordnare för Fossilfritt Sverige – Svante Axelsson – för. Det beror på att lösningar nu genomförs i raketfart samtidigt som vi fokuserar för hårt på de...


Jul 3, 2020

Svenska Kraftnät är den myndighet som är ansvarig för kraftöverföringen. Ansvarig för den avgörande nätdelen är Per Eckemark, som är gäst i Teknikdygnets podd Tekniksnacket, tillsammans med SaltX VD Carl-Johan Linér. 
 
I Tekniksnacket berättar Per Eckemark om framtida planer för svensk...


Jun 9, 2020

I avsnitt 19 av Teknikdygnets podd Tekniksnacket möter ni svenska energilagringsföretaget SaltX. VD Carl-Johan Linér och sälj- och marknadschefen Eric Jacobsson berättar om hur de jobbar med att etablera energilagring i salt under coronatider.

Det är ett hoppfullt samtal som visar på att utvecklingen fortgår...


Apr 28, 2020

I det senaste avsnittet av Tekniksnacket möter vi Chalmers-professorn och den internationellt erkände miljöprofilen Tomas Kåberger och SaltX vd Carl-Johan Linér i ett samtal om hur corona-pandemin kommer att påverka omställningen mot ett mer hållbart samhälle - inte minst vad gäller framställningen av energi....


Mar 13, 2020

I det här avsnittet av Tekniksnacket möter du utvecklingsbolaget SaltX Technologies VD Carl-Johan Linér. Samtalet handlar om hur energilagring i salt kan bli en viktig del i en framtida hållbar energiproduktion. Med SaltX patenterade lagringslösning för energilagring är vi snart där.